Volg de verkiezingsuitslag LIVE

Zondag 14 oktober staat wellicht al in alle agenda's van het land. De gemeenteraadsverkiezingen die dan plaatsvinden kunnen wel eens de grote doorbraak van PVDA betekenen.

Zal jij ook in spanning de resultaten afwachten? Doe dat dan niet alleen! Volg samen met de Turnhoutse PVDA-kandidaten de uitslag live op groot scherm in Het Gevolg (Otterstraat 31, Turnhout). Iedereen die de PVDA een warm hart toedraagt is meer dan welkom!

WANNEER
14 oktober 2018 om 15u30 - 22u30
WAAR
Het Gevolg
Otterstraat 31
Turnhout 2300
Belgium
Google map en route
CONTACT
Bram Simons · · 0498 45 43 79

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging