Welkom op de tiende editie van ManiFiesta, het feest van de Solidariteit georganiseerd door Geneeskunde voor het Volk en Solidair. Twee dagen lang ontdek je de wereld zoals hij zou moeten zijn. Een wereld waar we samen onze schouders zetten onder de alternatieven van de toekomst. Wij spreken de taal van de solidariteit en diversiteit, de taal van de 99%.

Vanuit Turnhout geraak je met de ManiFiesta-bus vlot en gratis tot op het festivalterrein in Bredene-aan-Zee en terug.

PRAKTISCH

Prijs:

  • Dagticket (zaterdag of zondag): €15
  • Weekend/steunticket (zaterdag en/of zondag): €25

Tickets bestellen? Klik hier.

Ontdek hier het volledige programma.

MET DE GRATIS BUS VAN TURNHOUT NAAR MANIFIESTA

ZATERDAG:

De bus vertrekt om 8.30 vanaf Parklaan 44, 2300 Turnhout (dicht bij het Stadspark en het Sint-Elisabeth ziekenhuis). De bus vertrekt terug vanop ManiFiesta in Bredene om 21u, vanaf de busuitgang (duidelijk aangegeven).

ZONDAG:

De bus vertrekt om 8.30 vanaf Parklaan 44, 2300 Turnhout (dicht bij het Stadspark en het Sint-Elisabeth ziekenhuis). De bus vertrekt terug vanop ManiFiesta in Bredene om 18u, vanaf de busuitgang (duidelijk aangegeven).

De bus is gratis, op voorwaarde dat je een ticket koopt voor ManiFiesta uiteraard. De bus is heel handig en gezellig, ze brengt je direct tot op het festivalterrein en ze pikt je daar ‘s avonds ook weer op.   

Schrijf je hier in voor de gratis bus!

Let op 1: inschrijven is verplicht.
Let op 2: de inschrijvingen sluiten af op maandagochtend 16 september om 9u.

HELPENDE HANDEN

Het feest van de Solidariteit zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vele honderden vrijwilligers die enkele uurtjes tot meerdere dagen in de weer zijn om tenten op te bouwen, het terrein te effenen, bonnetjes te tellen, eten te serveren, artiesten te vervoeren, en nog zoveel meer. Steek jij graag de handen uit de mouwen voor een betere wereld, meld je dan hier aan als ManiFiesta-vrijwilliger!

WANNEER
21 september 2019 om 8u30 - 22 september 2019 om 21u30

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Doe je mee?