Op zaterdag 3 oktober stilt Uitgeverij EPO het nieuwe boek van Peter Mertens voor in de UGC in Turnhout.

“Ze zijn ons vergeten” is een striemend manifest over crisis en hebzucht in tijden van corona. Over een oude wereld die afsterft en een nieuwe die nog geboren moet worden. Een verhaal over sterren, over solidariteit en nieuwe hoop. Een oproep tot engagement. De toekomst is een strijdtoneel. Van hen die de boel doen draaien.

Reserveer snel je plaatsen voor deze boeiende avond vol strijdbaarheid en hoop. We geven een podium aan enkele helden van de werkende klasse die ons land draaiende gehouden hebben tijdens de eerste coronagolf. Ook Iris Baetens, gewestelijk secretaris ABVV Mechelen-Kempen, gaat met Peter in debat. Over de crisis die komt. En over welke toekomst na corona. En er komt nog een Iris op het podium. Iris Wynants was stadsdichter van Turnhout. Ze brengt ons haar sociaal geëngageerde poëzie en inspireert ons met de kracht van het woord. Een avond om naar uit te kijken! 

Deuren gaan open om 19u30, de avond start om 20u. Reservatie is verplicht, de toegang is gratis. Je kan het boek kopen en laten signeren aan het einde van de voorstelling bij de boekenstand van Standaard Boekhandel.

Enkel toegang voor wie reserveert en zo lang er plaatsen beschikbaar zijn. Je reservatie wordt binnen enkele dagen via mail bevestigd.

 

 

Org. Uitgeverij EPO i.s.m. PVDA Turnhout.

P.S. We zorgen ervoor dat de avond in de veiligste omstandigheden kan doorgaan. De nodige afstand moet ten allen tijde gerespecteerd worden en een mond-neusmasker is verplicht gedurende de hele avond.

 

 

WANNEER
3 oktober 2020 om 20u00 - 21u30
WAAR
UGC Cinema's Turnhout

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Doe je mee?