Op 20 april start PVDA Turnhout een heuse tournée door de wijken van de stad. Tijdens de maanden april en mei zal Wout Schafraet een bezoekje brengen aan de parochiezaaltjes, buurthuizen en theaterzalen van het centrum, van Zevendonk, Stokt, Den Brand en Schorvoort.

Wat kan anders en wat moet beter in Turnhout? We vroegen het aan meer dan 1000 Turnhoutenaren in onze Grote Bevraging. De resultaten zijn er nu en wij maakten er een stadsprogramma van voor een stad op mensenmaat.

We komen onze ideeën voor een Turnhout op mensenmaat graag aan je voorstellen. En we komen daarvoor speciaal naar je toe. Want wij doen niet enkel aan politiek vanop de Grote Markt, maar vanuit alle wijken van de stad.

Ben jij ook benieuwd naar onze voorstellen om armoede geen kans te geven, het verkeer uit de knoop te halen, afvalophaling en zorg betaalbaar te maken en onze groene longen te redden? Dan willen we je van harte uitnodigen op onze jouw-gedacht-tour. Om het samen te hebben over de stad van morgen.
Woon jij in een andere wijk van de stad en wil je dat we ook bij jou in de buurt een jouw-gedacht-avond organiseren? Laat het ons weten via [email protected]