1 mei in de Kempen

Op 1 mei stappen we samen door de straten van Turnhout. Sociaal, rechtvaardig en actief voor een andere politiek.
Op 1 mei komen we op straat voor de toekomst van onze kinderen: voor een kwaliteitsvol onderwijs, voor stabiele jobs en voor het redden van onze planeet.
Op 1 mei komen we op straat voor het recht op een oude dag in goede gezondheid: voor een deftig pensioen en een betaalbaar en kwaliteitsvol rusthuis.
Op 1 mei komen we op straat voor een stad, een land en een wereld op mensenmaat!

Stap mee op met de PVDA in de kleurrijke 1 mei-stoet. Afspraak om 10u30 aan de Zeshoek in Turnhout (hoek van de Renier Sniedersstraat met de De Merodelei). Wij voorzien koffie, koffiekoeken en fruitsap.

WANNEER
1 mei 2018 om 10u30 - 15u30
WAAR
Optocht doorheen Turnhout
Zeshoek
Turnhout 2300
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een commentaar

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging